online inspiratiesessie 2023 - gratis!

Zaterdag 21 januari van 9.30 tot 12.00 uur - gratis

Book this retreat

Kom je zaterdag 21 januari naar ons digitaal dorpspleintje?

(for our Dutch speaking followers)

Het nieuwe jaar is hier!

En zoals met elke nieuwe cyclus kan het nieuwe jaar ook een ritueel zijn voor de overgang naar ‘verandering’. Wat zijn jouw voornemens en welke stapjes zet jij om meer hiernaar te leven?

Bij een rondgang bij vrienden en collega’s met deze vraag valt ons al onmiddellijk iets op; minder met de ‘ratrace’ mee willen doen, het kleine eren, meer ruimte voor betekenisvolle momenten en meer aandacht voor dierbaren. We horen duidelijk minder grote ambities en doelen. Minder op kracht, meer op intuïtie. En ook; een duidelijk gevoel iets anders te willen maar de meesten van ons weten nog niet precies wat dat inhoudt.

Maar gek genoeg zit hier ook een paradox in verborgen want om meer te leven vanuit intuïtie, zul je misschien ook wel eerst moeten starten met andere keuzes maken, met het stellen van kleine doelstellingen. Want voor je het weet word je toch weer meegezogen in het systeem van meer en groter.

Wij voelen ons geïnspireerd door dit dorpspleintje ergens in Portugal, waar mensen samenkomen, jong en oud, verhalen te delen en elkaar te helpen. Op zaterdag 21 januari creëren wij ons eigen digitaal dorpspleintje en gaan we met een groep mensen de verbinding aan.

Wil jij de diepere gesprekken met ons aan? Wil jij meer weten over jouw hartsverlangen, welke stappen je kunt zetten en tegelijkertijd meer kunt vertrouwen op het proces?

De sessie is gratis en voor iedereen toegankelijk. 

Datum en tijd: zaterdag 21 januari, online via google meet, van 9.30 tot 12.00 uur.

Meer over ons:

Steven staat echt symbool voor 'doen'; sport, doelen stellen, tempo maken en discipline. Dit jaar wil Steven een iron man gaan doen. Onder deze iron man gaat ook een diepere verlangen schuil. Steven coacht al jaren mensen en teams volgens de methode social deep learning en weet daarin mensen mee te nemen naar de kern van hun hartsverlangen en hen te leren de nodige stappen te zetten.

Lisa staat symbool voor 'zijn'; vertraging, rust en creativiteit. Dit jaar wil zij meer vanuit deze creatieve energie gaan ondernemen. Lisa traint mensen in het open en bewust aanwezig zijn in het huidige moment en daardoor te werken met wat er is. Zij weet mensen te inspireren meer in het proces te vertrouwen.
 

 

dorpsplein
photo credits unknown! Please notify me if you know the artist.

Details

Date21 January 2023 DurationZaterdag 21 januari van 9.30 tot 12.00 uur Pricegratis

Container

Right

Book this retreat

Please sign up here to check availability for this Slow Escape. You will receive a confirmation, an invoice for the deposit and our terms and conditions.

Telephone